І слово, і пісня, матусю, тобі

Мама – перше слово в житті кожної людини! Скільки складено пісень, що оспівують материнську любов, скільки теплих слів сказано про маму поетами і прозаїками , а день матері – одне з найзворушливіших свят у всьому світі, свято вічності й любові, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами.

Традиційно, до Міжнародного Дня матері відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради спільно з Львівським обласним відділом Союзу українок проводить фестиваль-конкурс «І слово, і пісня, матусю, тобі».

Дует Плугівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, до складу якого входили учениця 10 класу Віхаста Анастасія та учениця 9 класу Тухай Тетяна, під керівництвом музичного керівника Гучко Галини Михайлівни виконали «Пісню про матір» музика Ігоря Поклада на слова Бориса Олійника і вибороли І місце у ІІ віковій групі номінація «дует».

Не можемо оминути увагою той факт, що акомпанує нашим переможцям колишня випускниця Плугівського ЗЗСО, а сьогодні студентка ІІ курсу Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка, Віхаста Марта.

Пишаємося своїми дітьми і бажаємо їм подальших перемог, досягнень та звершень у майбутньому!

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.