Робота Малої академії наук

19-21 березня 2021 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

І вже 3 рік при нашому освітньому закладі працює секція історичного краєзнавства( керівник Саврас Л.Б.) і цього річ почала свою роботу секція хімії ( керівник Ярошевська С.Я.). Хочемо відзначити, що

Серед переможців обласного етапу конкурсу є і наша вихованка секції історичного краєзнавства - ТКАЧ АНАСТАСІЯ, яка зайняла третє місце у відділенні історії. Її робота " Українське волонтерство- на прикладі волонтерських організацій Золочівщини". Крім того, варто відзначити вихованця секції історичного краєзнавства Ганусич Віталія та юних хіміків Марусин Христину та Ганчук Дениса, які гідно представили на конкурсі свої науково-дослідницькі роботи та отримали схвальні відгуки журі.

Сам конкурс-захист науково-дослідницьких робіт – складний багатоетапний конкурс, який потребував неабияких теоретичних знань, навиків проведення дослідження та написання наукової роботи, створення презентацій та постерів, а також вміння чітко і аргументовано висловлювати власну думку, вести діалог та відповідати на запитання членів журі та опонентів. І тут варто сказати що наші вихованці справились із завданням на відмінно!

Весь педагогічний колектив пишається вами, ви МОЛОДЦІ!!! І бажаємо вам усім натхнення і великих звершень на шляху наукового пізнання!

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.