Підсумки року 2020

Згідно з висловом: «Геній це – 99% старанності і тільки 1% таланту…», а якщо запастися терпінням і виявити старання, то посіяне насіння Знань неодмінно дасть добрі плоди.

Багато праці доклали учителі та учні Плугівського НВК І-ІІІ ст. – учасники І та ІІ етапів Всеукраїнських олімпіад. Немало годин займалися наші діти, щоб досягти результату. І недарма… Ми маємо чим гордитись. Наші учні отримали перемоги і не з одного предмету. Радіємо і вітаємо переможців олімпіад. А саме:

1. Віхасту Анастасію, ученицю 10 класу, за зайняте 1 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (учитель Луців О.М.)

2.Ганчука Валентина, учня 10 класу, за зайняте 1 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії (учитель Ярошевська С.Я.)

3. Ткач Анастасію, ученицю 8 класу, за зайняте 1 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (учитель Луців О.М.) та за зайняте ІІ місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії (учитель Ярошевська С.Я.)

4. Василів Вероніку, ученицю 8 класу, за зайняте 1 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з основ християнської етики (учитель Цвігун О.Р.)

5. Ганусича Віталія, учня 10 класу, за зайняте 2 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології (учитель Улична О.Л.)

6. Ганчука Дениса, учня 9 класу, за зайняте 3 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії (учитель Ярошевська С.Я.), за зайняте 3 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики (учитель Шептицька Г.О.) та за зайняте 3 місце у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства (учитель Луців О.М.).

Бажаємо нашим учням успіхів, натхнення, ніколи не зупинятися на досягнутому. Пам’ятайте, що ваша перемога - ваш крок уперед, адже дорога в тисячу миль починається з першого кроку! Бажаємо усім тільки успіхів і віри у свої сили!

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.