Миколай в нашому НВК

Насичений подіями рік добігає свого кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч на 19 грудня святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити українців за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо святого Миколая завждивважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою.

18 грудня до Плугівського НВК І-ІІІ ступенів завітав святий Миколай. Для святого учні 1-4 класів, разом з класними керівниками Марчак О. В., Шмигельською О. П., Гошко Н. Й., Грабовською Ю. Ю., педагогом-організатором Віхастою З. В. та музичним керівником Гучко Г. М. підготували святкове дійство «Чарівна ніч святого Миколая». Діти розповідали вірші, співали пісні, танцювали запальні танці. На свято було запрошено Чарівну Фею, Білосніжку, гномиків і ляльок. Не обійшлося, звичайно, без ангела та святого Миколая.

Очі дітей світилися щасливими усмішками, коли діти отримали подарунки. Школярики дякували святому за ласощі і просили на наступний рік знову завітати до школи.

Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.